Nieuwsberichten

Het laatste nieuws van Vilsteren Bruist!

Vilsteren Bruist 2020 wordt afgelast!

Beste allemaal,
Vanwege de afgekondigde maatregelen inzake het coronavirus, moeten we mededelen dat Vilsteren Bruist 2020 zal worden afgelast. Op dit moment is het voor ons té onzeker hoe de situatie er na 1 juni uit gaat zien en het zal ongetwijfeld invloed hebben op het aantal bezoekers. Een ingrijpend besluit, maar gezien de huidige situatie niet onverwacht en helaas ook onvermijdelijk. Wij hadden er, waarschijnlijk net als jullie allemaal, zo naar uitgekeken.
Dat doet best een beetje zeer, een mooi dorpsfeest waar we met een klein team vrijwilligers het hele jaar hard aan werken. We respecteren en begrijpen de maatregelen van de overheid en RIVM en onze gedachten gaan uit naar iedereen die geraakt wordt door het virus. Ieders gezondheid en het indammen van het virus gaat nu boven alles, maar het mag best gezegd worden dat het heel jammer is. Vilsteren Bruist is een evenement waar ieder jaar weer met veel liefde en passie aan gewerkt wordt.
Respect voor alle strijders in cruciale beroepen die zich momenteel een slag in de rondte werken. Laten we met z’n allen hen supporten, zodat we straks écht wat te vieren hebben. Wij gaan ons klaarmaken voor een nieuwe editie in 2021, je kunt ervan uit gaan dat dát weer een onvergetelijke dag gaat worden in ons mooie Vilsteren. Via deze weg willen wij iedereen bedanken die zich ieder jaar meer dan 100% inzet om het evenement tot een succes te maken. Aan Vilsteren Bruist is een grote club mensen verbonden; vrijwilligers, verenigingen, leveranciers, sponsoren, standhouders en kraamhouders, verenigingen, muzikanten, maar zeker ook jullie als bezoekers van Vilsteren Bruist. We zien jullie allen graag in goede gezondheid terug op 3 juli 2021!
Tot die tijd, hou je taai!
Team Vilsteren Bruist

Dank jullie wel!

Vilsteren Bruist! 2019 deed zijn naam eer aan, een bruisende dag met veel bezoekers die hiervan hebben genoten. Maar deze dag kunnen we niet alleen verzorgen. Daarom een groot ‘dank je wel’ aan alle sponsoren, vrijwilligers, verenigingen, Gasunie, Landgoed Vilsteren, marktkraamhouders, ‘het leger’, muziekmakers en alle anderen die een bijdrage aan deze dag hebben geleverd. En last-but-not-least…u als bezoeker! Heel hartelijk dank en tot volgend jaar!

Uitslag Verloting!

Hieronder de prijswinnaars van de Vilsteren Bruist-loterij. Van harte gefeliciteerd!

1e prijs  Oscar Tuin
2e prijs Nick Beelen
3e prijs  Willy Koggel
4e prijs  Yorben Kampman
5e prijs  Toni Assen
6e prijs  Braam
7e prijs Nikee Hulsman
8e prijs  H. van der Kolk Dalfsen
9e prijs  Tilley Son en Breugel
10e prijs van Vliet
11e prijs Annie Pot
12e prijs Jari Vlierman
13e prijs Gino en Monique

Opgave Buitenfair en Rommelmarkt graag voor eind juni

Ook dit jaar is er op Vilsteren Bruist! een hele leuke Buitenfair en Rommelmarkt. Heb jij ook leuke spullen te koop? Meld je dan voor eind juni aan om op onze markten te kunnen staan. Dit kan heel eenvoudig via onze site www.vilsterenbruist.nl onder het kopje ‘opgave’. Tot ziens op Vilsteren Bruist! op zaterdag 6 juli a.s.!

Landgoedwandeltocht

Een prachtige wandeltocht maken én struinen over de gezellige markten tijdens Vilsteren Bruist! Dat wil toch iedereen?! Vanaf dit jaar organiseren wij tijdens Vilsteren Bruist! ook een tweetal prachtige wandelroutes; één van 8 kilometer en 15 kilometer. Beide op eigen initiatief te belopen maar ook éénmalig op de dag te belopen met een gids! Kijk voor meer informatie op onze site www.vilsterenbruist.nl onder het kopje ‘Landgoedwandeltocht’.

Ook dit jaar weer de ludieke veiling!

Nog een aantal weken en dan is het zover, Vilsteren Bruist 2019! We weten nog niet wat het weer gaat doen, maar dat het gezellig wordt staat buiten kijf! Dus komt allen naar het mooie en gezellige Vilsteren op zaterdag 6 juli a.s.! Om 18:00 uur zal wederom de ludieke veiling plaatsvinden. Deze mag je niet missen! Wat de kavels worden blijft nog even een verassing maar houdt onze site of facebook-pagina in de gaten! Tot 6 juli a.s.!!