Beste allemaal,
Vanwege de afgekondigde maatregelen inzake het coronavirus, moeten we mededelen dat Vilsteren Bruist 2020 zal worden afgelast. Op dit moment is het voor ons té onzeker hoe de situatie er na 1 juni uit gaat zien en het zal ongetwijfeld invloed hebben op het aantal bezoekers. Een ingrijpend besluit, maar gezien de huidige situatie niet onverwacht en helaas ook onvermijdelijk. Wij hadden er, waarschijnlijk net als jullie allemaal, zo naar uitgekeken.
Dat doet best een beetje zeer, een mooi dorpsfeest waar we met een klein team vrijwilligers het hele jaar hard aan werken. We respecteren en begrijpen de maatregelen van de overheid en RIVM en onze gedachten gaan uit naar iedereen die geraakt wordt door het virus. Ieders gezondheid en het indammen van het virus gaat nu boven alles, maar het mag best gezegd worden dat het heel jammer is. Vilsteren Bruist is een evenement waar ieder jaar weer met veel liefde en passie aan gewerkt wordt.
Respect voor alle strijders in cruciale beroepen die zich momenteel een slag in de rondte werken. Laten we met z’n allen hen supporten, zodat we straks écht wat te vieren hebben. Wij gaan ons klaarmaken voor een nieuwe editie in 2021, je kunt ervan uit gaan dat dát weer een onvergetelijke dag gaat worden in ons mooie Vilsteren. Via deze weg willen wij iedereen bedanken die zich ieder jaar meer dan 100% inzet om het evenement tot een succes te maken. Aan Vilsteren Bruist is een grote club mensen verbonden; vrijwilligers, verenigingen, leveranciers, sponsoren, standhouders en kraamhouders, verenigingen, muzikanten, maar zeker ook jullie als bezoekers van Vilsteren Bruist. We zien jullie allen graag in goede gezondheid terug op 3 juli 2021!
Tot die tijd, hou je taai!
Team Vilsteren Bruist